Ochrana osobních údajů

 

Prohlášení o ochraně soukromí

BRITEX-CZ, s.r.o. se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

 

Zabezpečení osobních údajů

BRITEX-CZ, s.r.o. je zavázán k ochraně a zabezpečení Vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili Vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou a naší společností. BRITEX-CZ, s.r.o. neprodá ani žádným způsobem nepronajme Vaše osobní údaje nikomu jinému, pokud zákon nebude vyžadovat jinak.

 

Údaje, které shromažďujeme a proč

BRITEX-CZ, s.r.o. shromažďuje údaje, jako jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce. Údaje jsou shromažďovány v případě koupě zboží, služeb nebo žádosti o nabídku. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb Vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na Vaše stížnosti nebo dotazy. Údaje jsou uchovávány pouze po dobu nezbytně nutnou pro zajištění zákonných požadavků.

 

Přístup k osobním údajům

BRITEX-CZ, s.r.o. pro Vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli aktualizovat. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme Vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Ceník oprav SAMSUNG

Model

 

Memory size

Color

výměna Displaye

(OCTA) CZK bez DPH

výměna základní desky

(PBA)CZK bez DPH

výměna zadního krytu

(backglass)CZK bez DPH

Galaxy S6

SM-G920FZKAVDC M32 Black 4660 7309 885
SM-G920FZDAETL M32 Gold 4578 7309 883
SM-G920FZWAO2C M32 White 4700 7309 881
SM-G920FZWEO2C M64 White 4700 7292 881
SM-G920FZDEETL M64 Gold 4578 7292 883
SM-G920FZKFETL M128 Black 4703 8537 885

Galaxy S6 edge 

SM-G925FZKAETL M32 Black 5897 6022 886
SM-G925FZWAETL M32 White 5897 6022 878
SM-G925FZDETMZ M64 Gold 5487 6819 907
SM-G925FZGFETL M128 Green 5132 7004 882

Galaxy S6 edge +  

SM-G928FZKAETL M32 Black 5551 6724 917
SM-G928FZKEETL M64 Black 5551 7125 917
SM-G928FZDEETL M64 Gold 5666 7125 911

Galaxy S7

SM-G930FZKAETL M32 Black 4833 7288 1181
SM-G930FZWAETL M32 White 4879 7288 1207

Galaxy S7 edge

SM-G935FZWAETL M32 White 6894 7381 1183
SM-G935FZDAETL M32 Gold 6894 7381 1183
SM-G935FZKAETL M32 Black 6894 7381 1183

Galaxy S8

SM-G950FZVAETL M64 Violet 6055 7218 974
SM-G950FZKAETL M64 Black 6055 7218 974
SM-G950FZBAETL M64 Blue 6055 7218 974

Galaxy S8+  

SM-G955FZKAETL M64 Black 6526 7258 1062
SM-G955FZKDETL M64 Black 6526 7258 1059
SM-G955FZVAETL M64 Violet 6526 7258 1060

Galaxy Note 8

SM-N950FZKAO2C M64 Black 6548 7714 825

Galaxy Note 8 duos

SM-N950FZKDETL M64 Black 6548 7714 825

Galaxy S9

SM-G960FZPATMZ M64 Purp 6645 8386 1054
SM-G960FZKAVDC M64 Black 6574 8315 983

Galaxy S9 Duos

SM-G960FZKDXEZ M64 Black 6574 8315 983

Galaxy S9+

SM-G965FZKAO2C M64 Black 7007 8748 974

Galaxy S9+ Duos

SM-G965FZBDXEZ M64 Blue 7093 8834 1060
SM-G965FZKDXEZ M64 Black 7007 8748 974

 

Výsledná cena opravy se může lišit pokud bude nutné z důvodu dalšího poškození vyměnit například  i zadní kryt(poškození nástřiku) nebo nějaký další  poškozený komponent (střední kryt , SUB modul USB) apod.

Také v případě dodání  adekvátní náhrady dílu ,která se mnohdy  od ceny původního dílu liší.

Důležité

Sídlo